Werken bij MARIN

maritiem talent en specialisten

Sta je open voor nieuwe technieken en innovatieve oplossingen? Zet je snel nieuwe ideeën om in onderzoeksplannen en wil je onderdeel zijn van de energietransitie in de maritieme industrie? Kom dan werken bij MARIN aan de maritieme toekomst.
Schoon en veilig vervoer over het water en het duurzaam gebruik van de zee, dat is waar MARIN voor gaat. Dat vraagt maritieme kennis en innovatie. Met onze nieuwe strategie Better Ships, Blue Oceans! zetten we daarvoor een nieuwe koers uit.

Sta je open voor nieuwe technieken en innovatieve oplossingen? Zet je snel nieuwe ideeën om in onderzoeksplannen en wil je onderdeel zijn van de energietransitie in de maritieme industrie? En op zoek naar een baan? Kom dan werken bij MARIN aan de maritieme toekomst.

Werken bij marin?

Kijk eens naar onze vacatures, wij nodigen je graag uit om te solliciteren naar jouw droombaan. Heb je interesse om bij MARIN te werken maar zie je niet direct een vacature die bij je past? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. Wil je stage lopen of afstuderen? Neem dan contact met ons op via het formulier Stage & Afstuderen.

Contact

Contact person photo

Annewieke Bosma

HR Assistant

Send us a message

* = required
werken bij marin