MARIN Wageningen
Marin Ede
Marin Houston
Marin Chesapeake
Marin Wageningen
Marin Ede
Marin Houston
Marin Chesapeake
MARIN WageningenMain office, for regular visits
Marin location image

Visiting address

Haagsteeg 2

6708 PM Wageningen

The Netherlands

Postal address

P.O. Box 28

6700 AA Wageningen

The Netherlands

Send us a message

* = required

aankomst op schiphol

De eenvoudigste manier om vanaf de luchthaven Schiphol naar MARIN te reizen is per trein en taxi. Vanaf treinstation Schiphol (direct onder de luchthaven) vertrekken iedere 30 minuten treinen naar station Ede-Wageningen. Het kan zijn dat u moet overstappen op station Utrecht Centraal. Stap uit op station Ede-Wageningen (na ca. 65 min.) en neem een ​​taxi naar MARIN aan de Haagsteeg 2 in Wageningen (ca. 15 min.). Plan en check uw reis altijd in de 9292-app of via https://9292.nl.
How to reach MARIN from Schiphol airport

MARIN BEZOEKEN

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wageningen, waar onze faciliteiten zich ook bevinden. Ons kantoor in Houston, met simulatorfaciliteit, biedt onze VS cliënten makkelijk toegang tot onze expertise. Onze faciliteit in Ede is alleen beschikbaar voor projectbezoek.

Hoewel we onze kennis graag delen, moeten we bezoek aan onze faciliteiten vanuit het oogpunt van veiligheid en confidentialiteit beperken. Gebruik het contactformulier indien u een professioneel verzoek heeft om MARIN te bezoeken.

WAGENINGEN

Wageningen, City of Life Sciences, heeft een internationaal karakter met inwoners uit meer dan 160 verschillende landen. Een groene stad, centraal gelegen in de provincie Gelderland aan de rivier de Rijn. Een kennisstad waar MARIN als maritiem onderzoeksinstituut heel goed past.

Meer informatie over Wageningen