TECHNOLOGY TRANSFER

MARIN heeft wereldwijd erkende expertise op het gebied van hydrodynamisch onderzoek die we binnen onze technologieoverdracht ook inzetten voor derden. Deze expertise varieert van basisadvies over de technische specificaties van testfaciliteiten tot het geven van ondersteuning en training bij het opzetten en integreren van nieuwe testfaciliteiten.

onze expertise delen

We bieden oplossingen door onze brede ervaring wat betreft hydrodynamisch onderzoek en testfaciliteiten, te koppelen aan de specifieke behoeften aan hydrodynamische modeltesttechnologie van derden.

SERVICES & ACTIVITIES

Binnen onze Technology Transfer bieden we:
  • Advies over de technische specificaties van testfaciliteiten
  • Conceptuele en gedetailleerde ontwerpondersteuning
  • Instrumentatie
  • Apparatuur en software voor data-acquisitie
  • Ondersteuning en training bij het opzetten en integreren van testfaciliteiten

Naast de kennis en expertise die we delen in Joint Industry Projects en binnen onze Cooperative Networks, draagt MARIN expertise en kennis over via de traditionele MARIN-cursussen. Cursussen worden het hele jaar door georganiseerd en zijn gericht op professionals in engineering en scheepsbouw voor de maritieme en offshore-industrie.

Contact

Contact person photo

Timo Verwoest

Manager Digital Services

Events
Trade
Monaco Yacht Show

Sep 22, 2021 - Sep 25, 2021

Meet us again at the Moncao Yacht Show to discuss the research we do for the yachting industry.
Conferences
TO2 Artificiële Intelligentie

Oct 13, 2021

Artificiële Intelligentie is overal en wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze samenleving. Wat is de impact van AI op onze maatschappij en ...
Trade
SNAME

Oct 25, 2021 - Oct 29, 2021

There is again a chance to meet us at the SNAME World Maritime Technology Conference & Exhibition, this year in Providence at the Rhode Island ...