Show all news

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Date
mrt. 2 2020
Reading time
4minutes
Beste bezoeker van MARIN,

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er diverse patiënten gediagnosticeerd met het coronavirus in Europa en Nederland (zie https://www.rivm.nl voor meer info). De Nederlandse autoriteiten doen er alles aan om verdere infecties in ons land te voorkomen. Als MARIN volgen we de overheid, het RIVM en de Arbo Unie (bedrijfsarts) in onze maatregelen om onze werknemers, klanten, leveranciers en hun familie te beschermen.

In lijn daarmee instrueren we onze medewerkers en bezoekers als volgt:

  • Was uw handen regelmatig met zeep en water of gebruik desinfecterende handgel op basis van alcohol.
  • Hoest en nies in een papieren zakdoekje of de binnenkant van uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes eenmalig en gooi die weg in een afsluitbare prullenbak.
  • Schud geen handen.
  • Blijf thuis als u zich niet lekker voelt, ook al hebt u niet direct de symptomen van het coronavirus.

Aanvullend hebben we onze schoonmaakprofessionals gevraagd om zich te focussen op het schoonhouden van contactpunten, zoals deurkrukken en drukknoppen, met veilige chloorhoudende schoonmaakmiddelen.

Zorg ervoor dat u MARIN alleen betreedt als u zich gezond voelt en geen koorts of ademhalingsproblemen hebt (hoesten of kortademigheid).

Ervaart u deze symptomen, blijf dan thuis of in uw hotel en informeer MARIN. Uw projectmanager kan u desgewenst helpen om contact op te nemen met een lokale arts (telefoon: 0318-200800) of de GGD, telefoon: 0800-8446000.

We zullen er alles aan doen om uw bezoek aan MARIN comfortabel te maken, maar moeten mogelijk uw bewegingsvrijheid in onze kantoren en faciliteiten beperken. Bij onzekerheid van uw of onze kant kunnen we een livestream regelen zodat u continu contact hebt met uw projectmanager van MARIN in dezelfde tijdzone.

Omdat het RIVM stelt dat het gebruik van mondkapjes niet effectief is in het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus, maar eerder verspreiding bevordert, is ons beleid dat we bij MARIN geen mondkapjes dragen. Wij verzoeken u vriendelijk dit beleid te respecteren en geen mondkapjes op ons terrein te dragen. Als u zich ongemakkelijk voelt bij dit beleid, breng dan geen bezoek aan MARIN. We hopen dat u onze positie in deze zaak begrijpt en vertrouwen op uw medewerking.

Met uw registratie bij de receptie van MARIN bevestigt u dat u zich gezond voelt en dat u ons veiligheidsbeleid goedkeurt.

Met vriendelijke groeten,

Dr. Bas Buchner
Algemeen Directeur