Secretaresse

Publication dateJun 25, 2022
FieldHydrodynamics & Naval Architecture, Maritime & Navy Operations
LocationWageningen, Gelderland
Employment24-28 hours
DurationOnbepaalde tijd
ContactMartine Clarenbach, M.Clarenbach@marin.nl


Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar twee parttime secretaresses: een voor de afdeling Ships en een voor de afdeling Defence. In deze functies ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van je afdeling. Je werkt vooral voor projectmanagers en projectengineers, waarbij je ervoor zorgt dat lopende zaken op tijd en correct worden afgehandeld. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het bijhouden van de afdelingsmailbox, agendabeheer, redigeren en verzenden van offertes en het coördineren van zakenreizen. Tot je takenpakket behoort ook het plannen en organiseren van vergaderingen, excursies en seminars.

Wie zoeken we?
De ideale kandidaat heeft flair, is accuraat, proactief, servicegericht en beschikt over een gezonde dosis humor. Daarnaast heb je minimaal een afgeronde secretariële opleiding op MBO-niveau en beschik je over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen en MS Office kent geen geheimen voor jou. Ook beschik je over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Wat bieden we?
De afdelingen Ships en Defence bestaan in totaal uit 120 enthousiaste en betrokken collega’s die in nauw contact met de klant projecten uitvoeren. Het ontwerp van schepen staat centraal in de dienstverlening en om de klantvraag te beantwoorden, voeren we statistisch berekeningen, omstromingsberekeningen (CFD) en modeltesten uit.

Meer informatie?
Guilhem Gaillarde (Ships) en/of Pepijn de Jong (Defence) vertellen je graag meer over deze functie: Guilhem 06 - 50 69 12 01 / Pepijn 06 - 25 07 50 28. Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.

 

Contact

Contact person photo

Martine Clarenbach

HR Advisor