marin kids

We're sorry, this page is only available in Dutch. The good news is that you can still download the pictures and watch the video's!

Wil je een spreekbeurt houden over de test- en meetwereld van de scheepvaart? Download ons spreekbeurtpakket en combineer het met mooie foto's en video's. Je kunt meteen aan de slag!
Wil je een spreekbeurt houden over de test- en meetwereld van de scheepvaart? Of wil je er een werkstuk van maken? Er valt veel over te vertellen. Want hoe test je eigenlijk schepen, terwijl ze nog niet gebouwd zijn? En hoe bereidt een kapitein en stuurman zich voor op hun werk aan boord van een schip? Daarom hebben we een spreekbeurtpakket voor je samengesteld dat je hieronder eenvoudig kunt downloaden.

foto's en video's

Mooie foto's en video's mogen natuurlijk niet ontbreken in je werkstuk of presentatie. In ons Media centre en op ons MARIN Kids Youtube-kanaal hebben we veel foto's en video's voor je klaar staan die passen bij de onderwerpen die besproken worden in het spreekbeurtpakket. Snel kijken dus!

Contact

Contact person photo

Ellen te Winkel

Communications Advisor

Proef met een onderzeeër

kom langs tijdens een open dag

Na het lezen van al die informatie en bekijken van de filmpjes weet je natuurlijk al heel veel over het werk dat MARIN doet…maar vind je het leuk eens in het echt bij MARIN te komen kijken? Eens in de twee jaar organiseert MARIN een open dag. Je kunt dan meevaren op de sleepwagen om zo een echte test mee te maken, je kan zien hoe scheepsmodellen en scheepsschroeven gemaakt worden en zelfs als kapitein een boot besturen op de brugsimulator. Hou onze website in de gaten voor de datum van de volgende open dag!

Wij wensen je veel succes en plezier bij het maken van je spreekbeurt of werkstuk!
marin open dag 2018