Elektrotechnicus

Publication date21 Mar 2023
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
ContactJan de Boer, J.d.Boer@marin.nl

Ben jij een Elektrotechnicus die graag zelfstandig en met uiteenlopende technieken, apparatuur en systemen werkt? Wil jij als HBO-er naast je kantoorwerkzaamheden ook operationeel in onze bassins aan de slag? Dan ben je bij MARIN aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
We hebben namelijk een klus van formaat voor je: tien zeer geavanceerde bassins (testfaciliteiten) up-to-date houden en onderhouden. In onze testfaciliteiten werken we onder meer met sleepwagens, golfopwekkers, beweegbare stranden, pompen en vacuümpompen. Daarnaast hebben we een groot machinepark om (scheeps)modellen en onderdelen te fabriceren voor de testen. Regelmatig vernieuwen we de elektrische- en besturingssystemen van deze installaties zodat ze up-to-date blijven en wij er veilig mee kunnen werken. Als Elektrotechnicus ben je verantwoordelijk voor het in optimale conditie houden van deze testfaciliteiten en machines. Denk  hierbij aan het oplossen van storingen, het uitvoeren van reparaties en het keuren van de besturingsinstallaties. Ook het uitwerken en uitvoeren van projecten voor het verbeteren of vernieuwen van besturingsinstallaties behoren tot jouw werkzaamheden.


Wat bieden we?
  • Een stimulerende omgeving die je in staat stelt om je te ontwikkelen met behoud van de vrijheid om je eigen pad te kiezen.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling. 
  • Lifecycle allowance van 5,55% van je bruto maandsalaris.
  • 29 vakantiedagen (fulltime) + 5 geplande dagen tussen Kerst en Nieuwjaar.
  • Ruime mogelijkheden voor je professionele ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.
  • Ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.
  • Flexibiliteit in werktijden en een hybride werkregeling om jouw work-life balance te ondersteunen.

Wie zoeken we?
Een klantgerichte en leergierige collega die het vooral leuk vindt om 40% in onze bassins (testfaciliteiten) aan de slag te gaan en 60% op kantoor (waarvan je deels thuis mag werken). Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van Elektrotechniek of een andere, vergelijkbare achtergrond. Daarnaast biedt deze functie jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen Industriële Automatisering!

Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 450 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer informatie?
Jan de Boer, teamleider Onderhoud Faciliteiten
vertelt je graag meer over de functie via: 06 - 29518920, j.d.boer@marin.nl. Reageren op de vacature kan met jouw CV en motivatiebrief via de APPLY button.

Contact

Contact person photo

Jan de Boer

Senior Project Manager