Elektrotechnicus

Publication dateJun 29, 2022
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
ContactJan de Boer, J.d.Boer@marin.nl

Ben jij een elektrotechnicus die graag zelfstandig en met uiteenlopende technieken, apparatuur en systemen werkt? Dan ben je bij MARIN aan het juiste adres.

Wat ga je doen?
We hebben namelijk een klus van formaat voor je: tien zeer geavanceerde testfaciliteiten up-to-date houden en onderhouden. In onze testfaciliteiten werken we onder meer met sleepwagens, golfopwekkers, beweegbare stranden, pompen en vacuümpompen. Daarnaast hebben we een groot machinepark om modellen en onderdelen te fabriceren voor de testen. Regelmatig vernieuwen we de elektrische- en besturingssystemen van deze installaties zodat ze up-to-date blijven en wij er veilig mee kunnen werken. Als elektrotechnicus ben je verantwoordelijk voor het in optimale conditie houden van deze faciliteiten en machines. Denk aan het oplossen van storingen, het uitvoeren van reparaties en keuren van de besturingsinstallaties. Ook het uitwerken en uitvoeren van projecten voor het verbeteren of vernieuwen van besturingsinstallaties behoren tot jouw werkzaamheden.

Wat bieden we je?
 • Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie.
 • Een start salaris tussen de €3.000,- en €4.300,- afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond.
 • Een winstuitkering in maart van maximaal 15% van jouw jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Een prettig team waar mechanica, elektrotechniek en software samen komen.
Wat vragen we van jou?
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig ingesteld.
 • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde collega die het leuk vindt om 40% in de werkplaats aan de slag te gaan en 60% op kantoor.
 • Een afgeronde MBO+ of HBO richting elektrotechniek.
 • Werkervaring in industriële besturingsinstallaties en veiligheidssystemen (PL en/of SIL) is een pre.
MARIN:
MARIN is een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Maar we beloven vooral een uitdaging, in een leuke en interessante werkomgeving met een open communicatiecultuur. Niet alleen dankzij onze bijzondere testfaciliteiten, maar ook door de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Meer informatie?
Wekt deze vacature jouw interesse gewerkt maar wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Sabine Veldboom, corporate recruiter bij MARIN, dit kan middels WhatsApp of telefonisch via 06 - 38995680 of met Jan de Boer, teamleider Onderhoud Faciliteiten 06 - 29518920, j.d.boer@marin.nl

Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.
 

Contact

Contact person photo

Jan de Boer

Senior Project Manager