Timmerman

Publication dateApr 21, 2021
FieldProduction
LocationEde, Gelderland
Employment40 hours
Maak houten, kunststof en carbon scheepsmodellen voor het uitvoeren van modeltesten in geavanceerde testfaciliteiten voor hydrodynamisch en nautisch onderzoek.

Waar ga je doen?
Als timmerman in ons productieteam Powering bouw je scheepsmodellen van hout, kunststof en carbon. De modellen variëren in grootte van 50 centimeter tot 13 meter in lengte. De werkzaamheden bestaan uit oplijmen, schuren, met de hand afwerken en aanpassen, repareren en spuiten van diverse modeltypen. Deze scheepsmodellen gebruiken we vervolgens in één van onze testfaciliteiten voor het uitvoeren van metingen.
 
Wie zoeken we?
Iemand met werk- en denkniveau MBO3 in houtbewerking, scheeps- of interieurbouw.  Je bent een aanpakker en hebt ervaring met zowel handmatige als machinale houtbewerking. Verder kun je ook technische tekeningen lezen.
 
Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. Je werkt samen in een team met acht collega’s. Ons werk, en dus ook dat van jou, is heel afwisselend. Je combineert stevige inhoud met veel praktijk en je ziet jouw werk terug in tot de verbeelding sprekende, internationale projecten. Voor meer informatie kijk op www.marin.nl.
 
Meer weten?
Rik Kerkhof, teamleider Productie, vertelt je graag meer over je functie. T (0317) 49 32 25, E r.kerkhof@marin.nl