Elektronicus

Publication dateMay 6, 2021
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
Bouw, kalibreer en onderhoud sensoren en elektronicacomponenten voor hydrodynamisch en nautisch onderzoek dat de maritieme wereld verandert.
 
Wat ga je doen?
Als Elektronicus in ons team Onderhoud, Ontwikkeling & Support bouw je sensoren en elektronicacomponenten. Onze sensoren zijn stukjes fijnmechanica waarop je rekstroken plakt die je bedraadt, coat en test. Zeer nauwkeurig werk dat je vaak onder een microscoop uitvoert. Je beheert de sensoren en bent verantwoordelijk voor de kalibratie ervan. Dat kan gaan om kracht-, moment-, druk-, of versnellingskalibraties die allemaal in huis plaatsvinden. Verder stel je instrumentatie samen, bijvoorbeeld thrusters. Als er problemen zijn in de meetketen werk je samen met collega’s aan een oplossing.
 
Wie zoeken we?
Iemand met werk- en denkniveau MBO4 in elektronica, mechatronica of fijnmechanica. Je bent nauwkeurig en kunt langere tijd met een microscoop werken. Verder heb je ervaring in het lezen van elektronische schema’s en kun je deze opdelen in verschillende functies. Je kunt flexibel omgaan met problemen en veranderingen, je bent graag praktisch bezig en denkt mee over verbeteringen in een proces.
 
Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. Ons werk, en dus ook dat van jou, is heel afwisselend. Je combineert stevige inhoud met veel praktijk. Hier ontwikkel je sneller dan waar ook en je ziet jouw werk terug in tot de verbeelding sprekende, internationale projecten. Kijk voor meer informatie op www.marin.nl.
 
Meer weten?
Jeroen Kok, teamleider, vertelt je graag meer over je functie. T (0317) 49 35 13, E j.kok@marin.nl.