Functioneel Beheerder Finance

Publication date9 Mar 2023
FieldFinance & Control, ICT, Software Engineering
LocationWageningen, Gelderland
Employment28-32 hours
ContactStephan Brinkmann, s.brinkmann@marin.nl

Wil jij onze projecten ondersteunen door met jouw templates inzicht te geven in relevante, financiële kengetallen? Ben jij op zoek naar een baan die op het snijvlak ligt van Finance en IT? Kom dan ons als Functioneel Beheerder Applicaties ons team Finance versterken!

Wie zijn jouw collega’s?
Je komt te werken in een gemotiveerd team van 9 collega’s. Dit team is verantwoordelijk voor de Finance, Control en Legal. Samen met jou zorgen zij voor het voorzien van de juiste financiële stuurinformatie voor MARIN.

Wat ga je doen?
Als Functioneel Beheerder Applicaties ondersteun je jouw collega’s, dit zijn o.a. Projectmanagers die over de gehele breedte van de organisatie werken en vanuit de klantvraag bij jou terechtkomen voor vragen als “hoe interpreteren en verwerken we de financiële project informatie op een juiste wijze”, of “ ik wil een overzicht hebben van onze declarabele uren’, of “ wat is de laatste status van de projecten en kunnen we dat in 1 overzicht aan onze klanten sturen”?  

Jij bouwt vervolgens deze rapportages als template zodat zij hier inzicht in krijgen.  Verder los je fouten op en ben je betrokken en leidend in projecten zoals o.a.: de verbetering, optimalisatie en uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van ondersteunende informatievoorziening. Daarnaast heb je voor het het technische beheer van de diverse applicaties direct contact met de leverancier. Verder adviseer en faciliteer je jouw collega’s (o.a. de Projectmanagers) bij hun informatiemanagement, dit gaat om bedrijfskundige stuur- en kengetallen. Tevens verzorg je het functionele beheer van ons ERP systeem (Business Central 14) en overige financieel gerichte applicaties. Dit kan heel operationeel zijn, zoals het verwerken van mutaties in ons inkoopsysteem, of het toevoegen/verwijderen van gebruikers.

Wat bieden we?
  • Een stimulerende omgeving die je in staat stelt om je te ontwikkelen met behoud van de vrijheid om je eigen pad te kiezen.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling. 
  • Lifecycle allowance van 5,55% van je bruto maandsalaris.
  • 29 vakantiedagen (fulltime) + 5 geplande dagen tussen Kerst en Nieuwjaar.
  • Ruime mogelijkheden voor je professionele ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.
  • Ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.
  • Flexibiliteit in werktijden en een hybride werkregeling om jouw work-life balance te ondersteunen.
Wie zoeken we?
Ben jij een Financial en vind je het leuk om je verder te verdiepen in IT en systemen? Dan kunnen wij jou ondersteunen en opleiden tot een volwaardige Applicatiebeheerder. Of ben jij een IT-er met affiniteit voor Finance? Ook via deze weg bieden wij de mogelijkheid om jou volledig in te werken en op te leiden. Als persoon vinden we het verder van belang dat jij een klantgerichte, enthousiaste en oplossingsgerichte collega bent. Bij voorkeur heb je een MBO+ diploma in bedrijfsinformatica of bedrijfseconomie met affiniteit in automatisering en informatiebeheer. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal in verband met het Internationale karakter van onze organisatie. 

Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 450 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer weten?
Stephan Brinkmann, Manager Finance en Control, vertelt je graag meer over de functie via: T: 0611039011 E: S.brinkmann@marin.nl. Reageren op de vacature kan met jouw CV en motivatiebrief via de APPLY button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Contact

Contact person photo

Stephan Brinkmann

Manager Finance & Control