Show all events

R&D seminar

Tijdens het jaarlijkse R&D seminar presenteert MARIN de resultaten van haar onderzoek aan de Nederlandse maritieme industrie.

De kern van de MARIN-strategie is dat we maritieme constructies en operaties schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan een duurzaam gebruik van de zee. Hiervoor bieden wij oplossingen voor conceptontwikkeling, ontwerp en operatie. Het doel van het R&D seminar is om resultaten van MARIN-onderzoek te delen met de industrie en om samen na te denken over toekomstig onderzoek.
Het programma start met een toelichting op ons nieuwe researchprogramma. Hiermee geven wij een impuls aan onze kennisbasis voor de maatschappij, overheid en maritieme sector. In de ochtend zullen voorbeelden gepresenteerd worden. Na de lunch organiseren we drie workshops om dieper op thema’s in te gaan. Hierbij wordt veel ruimte geboden om te discussiëren over de relevantie van het onderzoek en de resultaten hiervan. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken.

Deelname aan het MARIN R&D-seminar is kosteloos. Aanmelden kan tot 14 september.

www.hoteldewageningscheberg.nl

Dit jaar vindt het R&D seminar plaats op dinsdag 17 september, wederom in Hotel De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96, Wageningen |

Location

Hotel De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96, Wageningen

Price (PP)

Kosteloos, aanmelden kan tot 14 september.

Date

Sep 17, 2019

Registration

download

Programma