Specialist Human Factors

Publication dateOct 12, 2021
FieldHuman Factors
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
DurationOT
ContactHans Huisman, H.Huisman@marin.nl
 
Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een teamspeler die met nautische collega’s en andere experts binnen en buiten MARIN, werkt aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Jouw inbreng heeft daarin veel impact!

Wat ga je doen?
Je doet toegepast onderzoek naar de rol van de mens binnen complexe maritieme operaties, zodat deze veiliger, efficiënter en duurzamer worden. Het ene moment gaat het over toekomstige concepten waarin innovatieve technologische systemen de mens ondersteunen. Het andere moment bedenk je oplossingen in het hier en nu voor operaties die niet goed lopen. Dit doe je bijvoorbeeld met taak- en informatie-analyses, usability-onderzoek, bijdragen in risico-analyses, gebruikersevaluaties in de MARIN’s brugsimulatoren en virtual reality.

Wie zoeken we?
Iemand met bijvoorbeeld toegepaste cognitieve psychologie, of een academische technische achtergrond met aantoonbare ervaring in het Human Factors vakgebied. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de techniek en om  te denken vanuit de praktijk van een operator. Met je theoretische bagage combineer je dit tot vernieuwende en creatieve oplossingen.  Als het nodig is, stap je aan boord van een schip om echt te zien wat er gebeurt en je durft het voortouw te nemen in een projectteam. Ook beschik je over uitstekende analyse-, advies-, rapportage- en communicatievaardigheden. Zowel ervaren als startende kandidaten zijn van harte welkom.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydro-dynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.

Meer weten?
Hans Huisman vertelt je graag meer over de functie via (06) 38 68 78 35. Stuur je reactie uiterlijk 24 oktober 2021. Binnen twee weken na de sluitingstermijn ontvang je onze reactie over het vervolg van de procedure. Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.
 

Contact

Contact person photo

Hans Huisman

Senior Human Factors Specialist