Software Engineer

Publication dateJul 29, 2022
FieldSoftware Engineering
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours


Directe collega’s als klant? Betrokken worden bij de implementatie en uitvoering van jouw software voor modelproeven in onze geavanceerde testfaciliteiten? Welkom bij MARIN! 
 

Wat ga je doen?
Je ontwikkelt, onderhoudt en ondersteunt meet- en regeltechnische softwareapplicaties in onze tien geavanceerde testfaciliteiten. Daarin onderzoeken we hoe we schepen en scheepsoperaties schoner, veiliger en slimmer kunnen maken. Je werkt hierbij samen met interne klanten en collega’s uit diverse vakgebieden. Binnen zo’n multidisciplinair projectteam ontwikkel je softwareoplossingen voor technische vraagstukken. De oplossingen bestaan uit de aansturing van hardware via softwarecomponenten, waarbij de hardware vaak fysiek op je bureau staat. Je bent betrokken en aanwezig bij het implementeren van jouw software en ondersteunt gebruikers om tot optimale resultaten te komen tijdens modelproeven in de testfaciliteiten.

Wat maakt deze functie leuk?
Je werkt aan diverse producten die actief gebruikt worden in onze bassins. Doordat de klant direct met vragen langs kan komen, is het een dynamische functie. De oplossingen hiervoor variëren van een andere instelling tot codewijzigingen, met als doel dat de metingen in de bassins goed en snel uitgevoerd kunnen worden. Ook zijn er volop mogelijkheden om je te specialiseren.


Wat bieden we?

 • Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie.
 • Een startsalaris tussen de €3.000,- en €4.300,-, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond.
 • Een winstuitkering in maart van maximaal 15% van jouw jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Mogelijkheid van een dag thuiswerken.
Wat vragen we van je?
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor complexe technische vraagstukken.
 • Je bent bekend met moderne methodieken en tools voor softwareontwikkeling (C#/C++/WPF).
 • Je bent assertief en communicatief vaardig, de klant is namelijk ook jouw collega.

Onze focus op testbassins maken jouw werk elke dag anders. Dit vraagt erom dat je flexibel bent en makkelijk schakelt tussen werkzaamheden. Je bent service- en klantgericht en hebt genoeg stressbestendigheid en humor om flexibel te reageren op issues en klantwensen.

Wie is MARIN?
MARIN is een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Maar we beloven vooral een uitdaging, in een leuke en interessante werkomgeving met een open communicatiecultuur. Niet alleen dankzij onze bijzondere testfaciliteiten, maar ook door de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Meer weten?
Wekt deze vacature jouw interesse maar wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Sabine Veldboom, Corporate Recruiter bij MARIN, dit kan middels WhatsApp of telefonisch op
06- 38995680 of met
Dirk Jan Nijeboer, Teamleider T 06-29518920 E d.j.nijeboer@marin.nl.

 

Reageren op de vacature kan via de solliciteer knop

Contact

Contact person photo

HRM