Senior Project Manager Maritime Operations

Publication dateJul 13, 2022
FieldMaritime & Navy Operations
LocationWageningen, Gelderland
Employment32-36 hours
ContactDimitri van Heel, D.v.Heel@marin.nl

Dit is jouw kans om te werken met een scheepssimulator en een team van experts die daar net zo enthousiast over zijn als jij.

Wat ga je doen?
Als senior project manager voer je manoeuvreerstudies uit waarmee we nautische operaties en/of de infrastructuur van havens en vaarwegen kunnen verbeteren. Leuk, afwisselend werk voor binnen- en buitenlandse klanten. Je maakt daarbij gebruik van simulatie- en veiligheidsmodellen, maar onderzoekt en werkt ook met allerlei scheepstypen en installaties op de simulatoren. We zoeken iemand die ook de kwaliteit van onze nautische manoeuvreermodellen kan waarborgen en kan door ontwikkelen. Met een team van experts ontwikkel je mathematische modellen van de meest uiteenlopende scheepstypen en voer je research uit om de kwaliteit te verbeteren. De modellering wordt steeds belangrijker om goed onderzoek te doen naar nieuwe scheeps-en voortstuwingsconcepten vanwege verduurzaming en klimaatadaptatie.

Wat bieden we?
 • Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie.
 • Binnen MARIN zijn voor Project Manager meerdere schalen, afhankelijk van ervaring en kennis zal in de gesprekken duidelijk worden welke schaal.
 • Een winstuitkering in maart van maximaal 15% van jouw jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.

Wat vragen we van je?
 • Academisch werk- en denkniveau.
 • Afgestudeerd in een relevante opleiding zoals: Maritieme techniek, civiele techniek of maritieme academie met relevante scheepservaring.
 • Je bent een expert op het gebied van hydrodynamica, met diepgaande kennis en ervaring op het gebied van mathematische manoeuvreermodellen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je beschikt over goede advies-, rapportage en presentatievaardigheden.
 • Je legt makkelijk contacten, kan goed samenwerken, bent creatief en communicatief vaardig.
 • Het is hierbij belangrijk dat je een klantvraag kunt omzetten in relevante onderzoeken of trainingsprogramma’s die je met je team zelf uitvoert.

Wie is MARIN?
MARIN is een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Hier werk je samen met internationaal en nationaal opererende klanten aan innovatieve projecten. Je kunt dus pionieren in jouw vakgebied, samen met collega's en opdrachtgevers die daar net zo enthousiast over zijn als jij. Maar we beloven vooral een uitdaging, in een leuke en interessante werkomgeving met een open communicatiecultuur. Niet alleen dankzij onze bijzondere testfaciliteiten, maar ook door de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Bij MARIN wordt een compleet nieuw simulatorcentrum gebouwd, waarin de nieuwste technieken op het gebied van bewegende simulatoren en VR/AR ingezet gaan worden voor het uitvoeren van nautisch onderzoek.

Meer weten?
Dimitri van Heel (teamleider Nautical Operations), vertelt je graag meer over de functie. Je kunt hem bellen op (0317) 47 99 16. Stuur je reactie uiterlijk 26 augustus 2022. Binnen twee weken na de sluitingstermijn ontvang je onze reactie over het vervolg van het sollicitatieproces. Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.
 

Contact

Contact person photo

Dimitri van Heel

Senior Project Manager/Teamleider