Schroevenmaker / Verspaner

Publication date20 Mar 2023
FieldProduction
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours

Het maken van een scheepsschroef is een precies werkje. Wil je daar meer over weten? Lees dan de tekst hieronder en neem contact met ons op bij verdere vragen.

Wat ga je doen?
Als Schroevenmaker – Verspaner ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen en afwerken van op modelschaal ontworpen scheepsschroeven. Later in het inwerk-/leertraject ga je met behulp van conventionele en cnc aangestuurde draai- en freesbanken ook ondersteunende producten maken. Het afwerken van schroeven is voornamelijk handwerk waarbij we het product door middel van schuren laten voldoen aan de technische specificaties, dit is echt precisiewerk.

Wie zoeken we?
Een enthousiaste, leergierige collega met een afgeronde mbo opleiding richting verspaning of metaalbewerking. Je hebt ervaring met tekening lezen en kennis van materiaalbewerking aluminium, RVS en messing. Je hebt interesse in zowel conventioneel als cnc draaien en frezen (Heidenhain besturing). Je bent nauwkeurig en hebt geduld om dit unieke vak te leren.

Wat bieden we?
  • Een uitdagende mogelijkheid om een uniek vak te leren.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling.
  • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
  • Ruime mogelijkheden voor je ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.

Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 450 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt maar wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Rik Kerkhof, Teamleider Productie: 06 - 15 33 93 78. Direct reageren op de vacature kan natuurlijk ook. Klik dan op de SOLLICITEER button.

 

Contact

Contact person photo

HRM