Researcher Numerical Simulations Seakeeping

Publication dateJun 26, 2022
FieldResearch & Development
LocationWageningen, Gelderland
Employment32-36 hours
ContactArjen Koop, A.Koop@marin.nl

Ben jij geboeid door het valideren en toepasbaar maken van numerieke simulaties en heb je interesse in golven, stromingen en het gedrag van schepen op zee? Welkom bij onze R&D-afdeling!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in ons Waves & Motions Team. Je voert praktisch en wetenschappelijk onderzoek uit op het gebied van numerieke simulaties voor zeegang van schepen. Je voert de eerste complexe simulaties uit voor huidige en toekomstige toepassingen en valideert de resultaten van de niet-lineaire tijdsdomeinsimulaties tegen beschikbare modelproefresultaten. Ook lever je support aan onze collega’s van andere afdelingen op basis van je onderzoeksresultaten en je helpt met het opzetten van de technische werkprocedures gebaseerd op de wensen en eisen van de andere afdelingen. Kortom, je vormt de brug tussen onze (in-house) code-ontwikkeling en de toepassing binnen projecten voor onze klanten.

Wie zoeken we?
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, en eventueel een PhD, in een technische richting plus relevante werkervaring met numerieke simulatiestudies. Je hebt de drive om de achterliggende wiskundige en fysische modellen volledig te begrijpen en te verbeteren. Je hebt goede analytische, communicatie- en presentatievaardigheden. Ook spreek en schrijf je vloeiend Engels. Je bent een teamspeler en je kunt ontwikkelingen initiëren in nauwe samenwerking met de verschillende afdelingen van MARIN.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante en belangrijke missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger te maken en bijdragen aan een duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en je krijgt alle ruimte om initiatieven te nemen.

Meer weten?
Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.

 

Contact

Contact person photo

Arjen Koop

Senior Researcher/Teamleader