Projectengineer Maritime Operations

Publication date31 May 2023
FieldMaritime Operations
LocationWageningen, Gelderland
Employment32-40 hours
ContactDimitri van Heel, D.v.Heel@marin.nl

Dit is jouw kans om te werken op een scheepssimulator met een team van experts die daar net zo enthousiast over zijn als jij.


Wat ga je doen?
Als projectengineer werk je aan realistische scheepsmodellen, zet je nautische simulaties op en verwerk je de resultaten. Je ondersteunt training en onderzoek op onze brugsimulatoren, desktopstudies en je draagt bij aan onderzoek binnen het Human Factor werkveld. Je krijgt een belangrijke rol in de voorbereiding, de uitvoering en de analysefase. In een klein team van experts werk je mee aan (internationale) onderzoeken, waarvan sommige zeer actueel zijn en direct impact hebben op de maritieme industrie. In 2024 openen we een gloednieuw simulatorcentrum waarin de nieuwste technieken worden toegepast. Daarmee breiden we onze dienstverlening verder uit zodat we ook de meest innovatieve concepten kunnen onderzoeken.

Wie zoeken we?
Je bent in staat om complexe problemen op te lossen en je vindt het leuk om aan verschillende soorten onderzoek bij te dragen. Je bent iemand die zaken grondig en nauwkeurig voorbereidt en analyseert. Je werkt zelfstandig, maar vindt het ook fijn om in een team te werken. Je rapporteert de resultaten van analyses, afhankelijk van het project, in het Engels of Nederlands. Een technische achtergrond met minimaal HBO werk- en denkniveau is belangrijk. We werken veel met eigen software, dus affiniteit met scripting en automatisering (bij voorkeur met Python) is een pre.

Wat bieden we?
  • Flexibiliteit in werktijden en een hybride werkregeling om jouw werk-privé balans te ondersteunen.
  • Mogelijkheid om parttime te werken, minimaal 32 uur.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en we bieden daarnaast een uitstekende pensioenregeling.
  • Een stimulerende omgeving die je in staat stelt om je te ontwikkelen met behoud van de vrijheid om je eigen pad te kiezen.
  • Levensfasetoeslag van 5,55% van je bruto maandsalaris.
  • 29 vakantiedagen (fulltime) + vijf geplande dagen tussen Kerst en Nieuwjaar.
  • Ruime mogelijkheden voor je professionele ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.

Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 450 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer weten?
Dimitri van Heel, teamleider Nautical Operations vertelt je graag meer over de functie. Je kunt hem bellen op (0317) 47 99 16. Wil je liever meteen reageren? Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.


 

Contact

Contact person photo

Dimitri van Heel

Senior Project Manager/Teamleider