Project Engineer Elektronica

Publication dateJan 25, 2022
FieldProduction
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
Stuur je graag collega's aan bij het uitvoeren van elektrotechnische projecten, maar wil je daarnaast  het meewerken aan de technische oplossingen niet loslaten? Dan is de rol van Project Engineer Elektrotechniek echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Project Engineer Elektrotechniek heb je een zeer afwisselde rol binnen uitdagende projecten in ons team Onderhoud, Ontwikkeling & Support. Naast het ondersteunen van de teamleider en het coördineren van werkzaamheden, steek je zelf ook regelmatig de handen uit de mouwen en heb je een actieve rol op het vakgebied van Elektrotechniek. Dit houdt bijvoorbeeld in, het werken aan en het ontwerpen van schakelkasten, servo drives en regeltechniek, ontwerpen van PCB’s en het programmeren van PLC’s tot microcontrollers. Je gaat ook actief op zoek naar oplossingen als er problemen zijn in de meetketen, daarbij werk je nauw samen met alle betrokken collega’s.

Wie zoeken we?
Iemand met relevante ervaring in een coördinerende / leidinggevende functie, werk- en denkniveau HBO Elektrotechniek of Mechatronica, gedegen en brede kennis van algemene elektronica. Je communiceert gemakkelijk, bent organisatorisch sterk en je hebt leidinggevende ambities. Je durft beslissingen te nemen, bent stressbestendig en haalt energie uit zowel het coördineren van werkzaamheden als het ontwerpen van elektrotechnische systemen, waardoor je toch dicht bij de techniek blijft staan. Je bent flexibel, accuraat en houdt van uitdagingen en veranderingen, je bent graag praktisch bezig en denkt mee over procesverbeteringen.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. Ons werk, en dus ook dat van jou, is heel afwisselend. Je combineert stevige inhoud met veel praktijk. Hier ontwikkel je sneller dan waar ook en je ziet jouw werk terug in tot de verbeelding sprekende, internationale projecten. Kijk voor meer informatie op www.marin.nl.

Meer weten?
Giel Kaandorp, teamleider, vertelt je graag meer over je functie: +31 317 49 39 81 of g.kaandorp@marin.nl.

Direct solliciteren:
Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.

Contact

Contact person photo

HRM