Netwerkbeheerder

Publication dateAug 3, 2022
FieldICT
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
ContactUsman Muller, U.Muller@marin.nl

Ben jij de teamspeler die zijn kennis en passie voor nieuwe technologieën, methodieken en concepten graag deelt met je collega’s en de drive hebt om deze samen toe te passen? Stap dan aan boord!

Wat ga je doen?
Binnen ons team Cluster & IT ga je aan de slag als netwerkbeheerder. Samen met je collega’s werk je aan het opzetten en borgen van de continuïteit van de netwerk-infrastructuur. Naast het beheren van de infrastructuur en servers zorg je voor het optimaliseren van de systeemfunctionaliteiten met als doel de bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Met humor en relativeringsvermogen pak je de dagelijkse problemen op.

Wie zoeken we?
Iemand met HBO werk- en denkniveau en een afgeronde IT gerelateerde opleiding. Je hebt goede kennis en ervaring met het beheren van een Fortigate firewall en met het beheren en configureren van Cisco-switches. Je bezit een recente CCNA-certificering. Andere netwerk-gerelateerde certificeringen zijn een pré. Je bent in staat om op basis van gebruikers-evaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses proactief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten en de installatie en configuratie van de gekozen verbetering door te voeren. Je bent een teamspeler, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een dienstverlenende instelling.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.

Meer weten?
Wekt deze vacature jouw interesse gewerkt maar wil je graag meer informatie? Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.

 

Contact

Contact person photo

Usman Muller

Teamleider C_IT