Linux Systeembeheerder Storage & Archiving

Publication dateSep 17, 2021
FieldICT
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
Ben jij de teamspeler die zijn kennis en passie voor nieuwe technologieën, methodieken en concepten graag deelt met je collega’s en de drive hebt om deze samen toe te passen? Stap dan aan boord!

Wat ga je doen?
Je bent een van de vier Linux systeembeheerders van het team Cluster & IT Infrastructure. Samen werk je aan het opzetten en borgen van de continuïteit van de technische infrastructuur en de Linux systemen inclusief applicaties. Naast het beheren van de infrastructuur en werkplekken zorg je voor het optimaliseren van de systeemfunctionaliteiten met als doel de bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen. Met humor en relativeringsvermogen pak je de dagelijkse problemen op.

Wie zoeken we?
Iemand met bijvoorbeeld een studie Informatica. Je bent bekend met Storage & Archiving omgevingen, virtuele en fysieke- systemen met o.a. RedHat/CentOS, MySQL, MongoDB, SVN, Git, Ansible, Foreman / Katello, en diverse Atlassian producten. Je bent gecertificeerd voor RHCSA of RHCE. Op je vakgebied ben je de beste of heb je de ambitie en potentie dat te worden. Je bent in staat om op basis van gebruikers-evaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses proactief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten en de installatie en configuratie van de gekozen verbetering door te voeren. Je houdt van samenwerken in een team, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een dienstverlenende instelling.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.

Meer weten?
Usman Muller, teamleider Cluster & IT, vertelt je graag meer over de functie: T (0317) 49 34 80. Reageren op de vacature kan via via de SOLLICITEER button.
 

Contact

Contact person photo

Communications