Industrieel Automatiseerder

Publication dateJan 25, 2022
FieldProduction
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
ContactJan de Boer, J.d.Boer@marin.nl
Industrieel automatiseerder
HBO | 40 uur per week | Wageningen

Maritiem onderzoeksinstituut MARIN in Wageningen heeft een automatiseringsuitdaging van formaat voor je: tien zeer geavanceerde testfaciliteiten waarin we onderzoeken hoe we schepen en scheepsoperaties schoner, veiliger en slimmer kunnen maken. Bijzonder relevant voor onze wereldwijde economie, ons klimaat en iedereen die in de maritieme sector werkt.

We zijn namelijk op zoek naar iemand die de besturing en regelsystemen van al die sleepwagens, pompen, golfopwekkers en veiligheidssystemen ontwerpt, implementeert, verbetert en onderhoudt. Jouw bijdrage hierin ligt op het gebied van elektrotechniek en (plc)software. Want we vragen het uiterste van onze testbassins en jij speelt daarin een cruciale rol om ze draaiende, betrouwbaar en up-to-date te houden. Niet alleen omdat de vragen van onze klanten steeds complexer worden, maar ook omdat we wereldwijd het enige maritieme onderzoeksinstituut zijn dat zoveel testfaciliteiten en wetenschappelijke kennis combineert. De wereld kijkt naar ons en dus naar jou.

We zoeken daarom iemand met een afgerond technische MBO+ of HBO-opleiding in mechatronica of elektrotechniek. Je hebt ervaring met het schrijven van functionele specificaties en ontwerpen, maar wilt ook graag praktisch bezig zijn. Om alvast wat techniek te delen: we werken onder meer met Siemens S7, TIA-portal en gerelateerde software producten (Simotion, Sinamics, WINCC). Maar we beloven vooral dat je uitgedaagd wordt in een leuke en interessante werkomgeving. Niet alleen door de bijzondere testfaciliteiten waar je mee aan de slag gaat, maar ook door de ruimte die je bij ons krijgt om jezelf te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op www.marin.nl.

Meer weten?
Jan de Boer, teamleider Onderhoud Faciliteiten, vertelt je graag meer over je functie: (0317) 49 32 82, j.d.boer@marin.nl.

Direct solliciteren:
Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button

Contact

Contact person photo

Jan de Boer

Senior Project Manager