Financieel Administratief Medewerker

Publication date20 Mar 2023
FieldFinance & Control
LocationWageningen, Gelderland
Employment32-36 hours
ContactStephan Brinkmann, s.brinkmann@marin.nl

Kom werken aan internationale projectadministratie en subsidieverwerking op onze afdeling Finance & Control en draag bij aan een schonere, slimmere en veiligere scheepvaart.

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige functie van financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen administraties en projecten, waarvoor je alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig uitvoert. Het accent ligt hierbij op projectcontrol en -administratie. Daarnaast werk je mee met het voorbereiden van de accountantscontrole op subsidieprojecten. Ons team Finance & Control verzet veel en divers werk met een dynamisch team van experts met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus. Een interessante plek dus om verder te leren en te groeien. We werken binnen onze afdeling met het ERP-systeem Business Central.

Wat bieden we?
  • Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling. 
  • Levensfasebijdrage van 5,55% van je bruto maandsalaris.
  • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
  • Ruime mogelijkheden voor je ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.
  • Flexibiliteit in werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken om jouw werk-privé balans te ondersteunen.

Wie zoeken we?
Je hebt een afgeronde MBO4-opleiding in een financieel administratieve richting, bijvoorbeeld business administration & control specialist. Je bent analytisch en kunt complexe project- en bedrijfsprocessen helder in kaart brengen voor de betrokken projectleiders. Je bent resultaatgericht en durft kritisch naar onze financiële administratie te kijken. Ook ben je graag nauwkeurig en probleemoplossend bezig en denk je mee over verbeteringen in het financiële proces. Je bent proactief en durft op je collega’s af te stappen als je vragen hebt. Je communiceert vlot, helder en duidelijk in zowel Nederlands als Engels.

Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 450 specialisten die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer weten?
Stephan Brinkmann, afdelingsmanager, vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt hem bellen via 06  11 03 90 11.
Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.

 

Contact

Contact person photo

Stephan Brinkmann

Manager Finance & Control