Data Engineer Analyse

Publication dateSep 25, 2022
FieldAnalysis & Prediction, , ICT
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
ContactMichiel Verhulst, M.Verhulst@marin.nl


Zie je data-analyse en interpretatie van een breed scala aan scheepsontwerpen als een uitdaging? Kom dan het supportteam Analysis & Prediction Powering van onze afdeling Ships versterken.
 
Wie worden jouw collega’s?
Je komt te werken in een team van zes engineers met uiteenlopende achtergronden. Kenmerkend zijn de fijne sfeer en collegialiteit. Het team is verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van analysewerkzaamheden en het doen van verschillende soorten berekeningen met als doel het schip zo zuinig mogelijk te maken binnen de randvoorwaarden van het scheepsontwerp.

Wat ga je doen?
Met analysesoftware controleer en schaal je de resultaten van de modelproeven naar ware grootte en daarna maak je verschillende analyses en rapportages. Daarnaast werk je in een vroeg stadium van het project aan voorspellingen van de prestaties van het schip op basis van statistiek. Het boeiende van ons werk is dat je de invloed van veranderingen in het ontwerp direct terugziet in de prestaties en dat je die kennis weer kunt gebruiken in vervolgstudies of analyses.

Wie zoeken we?
Mede op basis van jouw werk beslist de klant samen met de projectmanager of het scheepsontwerp aan de eisen voldoet. Het is dus belangrijk om nauwkeurig te werken, ook als de resultaten snel nodig zijn. Tijdens de projecten werk je samen met de projectmanager en de tankbemanning. De resultaten van de analyse rapporteer je in het Engels. Een technische achtergrond met HBO-werk- en denkniveau is belangrijk. We doen de meeste analyses met eigen software, maar we werken ook veel met Python en Excel.

Wat bieden we?

  • Een stimulerende omgeving die je in staat stelt om je te ontwikkelen en je eigen pad te kiezen.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling. 
  • Lifecycle allowance van 5,55% van je bruto maandsalaris.
  • 29 vakantiedagen (fulltime) + 5 geplande dagen tussen Kerst en Nieuwjaar.
  • Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.
  • Flexibiliteit in werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken om jouw work-life balance te ondersteunen.


Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 400 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer weten?
Michiel Verhulst vertelt je graag meer over de functie. Hij is bereikbaar op 0317 - 49 34 70.
Reageren op de vacature kan tot en met 14 oktober 2022 via de SOLLICITEER button.

 

Contact

Contact person photo

Michiel Verhulst

Specialist Analysis & Prediction