Data Engineer

Publication dateAug 8, 2022
FieldICT
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours
ContactRobert Braam, R.Braam@marin.nl

Zet jouw expertise in om scripts en algoritmes te ontwikkelen waarmee je data bij elkaar brengt en organiseert.


Wat ga je doen?
Binnen ons Datamanagementteam ben je bezig met het koppelen, organiseren en ontsluiten van onderzoekdata van simulaties, modeltesten of schepen op zee, zodat onderzoekers en gebruikers hier effectief mee verder kunnen. Je bent straks verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van data uit verschillende databronnen. Je transformeert data in een bruikbaar format. Je houdt je zowel bezig met de ontwikkeling als met het onderhoud van infrastructurele oplossingen.

Wie zoeken we?
Je begrijpt snel de wensen van de klant en komt met een efficiënte oplossing om aan die eisen te voldoen. Werken met diverse teams van experts en software engineers geeft je energie. Ervaring met C#, Python en asp.net webapi is een must. Je bent bekend met databases (o.a. Microsoft SQL server), web-based applicaties en Docker. Voor het ontwikkelen van datastromen voor gestructureerde en ongestructureerde data draai jij je hand niet om. Je draagt bij aan een bedrijfsbrede datastrategie, data-architectuur in een robuust dataplatform. Je hebt een goede beheersing van het Engels en bent bereid Nederlands te leren als dat niet je moedertaal is.

Wat bieden we?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.

Meer weten?
Robert Braam, teamleider Data & Visualisation, vertelt je graag meer over de functie: T (0317) 49 33 73. Reageren op de vacature kan via de APPLY button.
 

Contact

Contact person photo

Robert Braam

Team Leader Data & Visualisation