Constructeur - Tekenaar

Publication date23 May 2023
LocationWageningen, Gelderland
Employment40 hours

Hou je van uitdaging en wil je bijdragen aan een duurzaam gebruik van de zee? Wil je daar meer over weten? Lees dan de tekst hieronder en neem contact met ons op bij verdere vragen.

Wat ga je doen?
In deze functie ontwerp je constructies van instrumentatie- en/of maritieme opstellingen. Samen met de interne klant (Project Engineer/Project Manager) zoek je naar oplossingen en werk je deze uit tot de gewenste samenstellingen en werktekeningen voor de productie. Je overziet het gehele proces van assemblage tot en met de realisatie van de instrumentatie- en (maritieme) modelopstellingen. Tevens denk je mee in het optimaliseren van bestaande methoden, procedures en processen en lever je een bijdrage aan vernieuwingen.

Wie zoeken we?
Een enthousiaste collega met een afgeronde hbo opleiding richting werktuigbouw of fijnmechanische techniek. Kennis en ervaring met Inventor of een gelijkwaardig pakket is vereist en ervaring met het pdm systeem Vault geniet de voorkeur. De functie is dynamisch en veelzijdig waarbij je vanaf schets tot aan detailtekeningen verantwoordelijk bent voor een goede en veilige mechanische constructie. Bij complexe projecten overzie je het assemblageproces en overleg je regelmatig met collega’s. Dus ben je accuraat en creatief, heb je technisch inzicht, werk je graag in een team, kunt ook zelfstandig werken en beslissingen nemen onder druk? Dan is de functie van Constructeur – Tekenaar bij MARIN jou op het lijf geschreven!

Wat bieden we?
  • Een stimulerende omgeving waarin je je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied samen met collega's en opdrachtgevers die daar net zo enthousiast over zijn als jij.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling.
  • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
  • Ruime mogelijkheden voor je ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.

Wie is Marin?
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.


Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewerkt maar wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Maarten Jongejan, Teamleider Tekenkamer: 06 – 29 70 81 31. Direct reageren op de vacature kan natuurlijk ook. Klik dan op de SOLLICITEER button. 

Contact

Contact person photo

HRM