Applicatiebeheerder Finance

Publication date13 Apr 2023
FieldFinance & Control, ICT, Software Engineering
LocationWageningen, Gelderland
ContactStephan Brinkmann, s.brinkmann@marin.nl

Wil je jouw collega’s ondersteunen door inzicht te geven in financiële kengetallen van onze projectadministratie? Kom dan onze afdeling Finance versterken!

Wie zijn jouw collega’s?
Je komt te werken in een gemotiveerd team van 9 collega’s. Het team is verantwoordelijk voor de Finance, Control en Legal binnen Marin. Samen met jou zorgen zij voor de juiste financiële stuurinformatie.

Wat ga je doen?
Als Applicatiebeheerder Finance ondersteun je jouw collega’s, dit zijn o.a. Projectmanagers die over de gehele breedte van de organisatie werken en de vraag hebben: “hoe interpreteren en verwerken we de financiele informatie op een juiste wijze”. Jij bouwt rapportages zodat zij hier inzicht in krijgen.  Verder los je fouten op en ben je betrokken en leidend in projecten zoals o.a.: de verbetering, optimalisatie en uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van ondersteunende informatievoorziening. Je bent onze ambassadeur voor de mogelijkheden binnen informatiemanagement binnen de diverse afdelingen van MARIN. Daarnaast heb je een directe link naar het technische beheer van de diverse applicaties. Verder adviseer en faciliteer je jouw collega’s (o.a. de Projectmanagers) bij hun informatiemanagement, dit gaat om bedrijfskundige stuur- en kengetallen. Tevens verzorg je het functionele beheer van ons ERP systeem (Business Central 14) en overige financieel gerichte applicaties.

Wat bieden we?
  • Een stimulerende omgeving die je in staat stelt om je te ontwikkelen met behoud van de vrijheid om je eigen pad te kiezen.
  • Een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief onze jaarlijkse winstdeling en uitstekende pensioenregeling. 
  • Lifecycle allowance van 5,55% van je bruto maandsalaris.
  • 29 vakantiedagen (fulltime) + 5 geplande dagen tussen Kerst en Nieuwjaar.
  • Ruime mogelijkheden voor je professionele ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.
  • Ontwikkeling door middel van trainingen, bijscholing en coaching.
  • Flexibiliteit in werktijden en een hybride werkregeling om jouw work-life balance te ondersteunen.

Wie zoeken we?
Ben jij een Financial met een grote affiniteit voor IT en systemen? Dan kunnen wij jou ondersteunen en opleiden tot een volwaardige Applicatiebeheerder. Of ben jij een IT-er met affiniteit voor Finance? Ook dan bieden wij de mogelijkheid om je volledig in te werken en op te leiden, zowel intern als extern.
Verder zoeken we een klantgerichte, enthousiaste en oplossingsgerichte collega. Bij voorkeur heb je een diploma in bedrijfsinformatica of bedrijfseconomie met affiniteit in automatisering en informatiebeheer. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal in verband met het Internationale karakter van onze organisatie. 


Wie zijn wij?
MARIN is een wereldwijd erkend topinstituut in maritiem onderzoek, gevestigd in Wageningen, Nederland. Onze missie is 'Better Ships, Blue Oceans': wij staan voor schone, slimme en veilige scheepvaart en duurzaam gebruik van de zee, vaarwegen en havens. Dit doen we als onafhankelijke kennispartner voor de maritieme sector, overheden en samenleving. We werken met zo'n 400 specialisten op verschillende gebieden die trots zijn op een open en collaboratieve cultuur waarin je je ideeën kunt verkennen en initiatief kunt nemen.

Meer weten?
Stephan Brinkmann, Manager Finance en Control, vertelt je graag meer over de functie via: T: 0611039011 E: S.brinkmann@marin.nl. Reageren op de vacature kan met jouw CV en motivatiebrief via de APPLY button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Contact person photo

Stephan Brinkmann

Manager Finance & Control