Applicatiebeheerder

Publication dateSep 26, 2022
FieldSoftware Engineering, Finance & Control, ICT
LocationWageningen, Gelderland
ContactStephan Brinkmann, s.brinkmann@marin.nl

Wil je jouw collega’s ondersteunen door inzicht te geven in financiële kengetallen? Kom dan ons team versterken!

Wat ga je doen?
Je komt in ons team Finance, Control and Legal. In jouw rol verzorg je het functionele beheer van ons ERP systeem (Business Central 14) en overige financieel gerichte applicaties. Als applicatiebeheerder ondersteun je gebruikers, los je fouten op en ben je betrokken/leidend in projecten. Deze projecten zijn gericht op verbetering, optimalisatie en uitbreiding van onze dienstverlening op het gebied van ondersteunende informatievoorziening. Je verkoopt pro-actief de mogelijkheden binnen informatiemanagement binnen de diverse afdelingen. Daarnaast heb je een directe link naar het technische beheer van de diverse applicaties. Voor het maken van de diverse rapportages gebruiken wij Jet Reports. Verder adviseer en faciliteer je je collega’s bij hun informatiemanagement (bedrijfskundige stuur- en kengetallen). Gebruikerstraining maakt daar ook onderdeel van uit.

Wie zoeken we?
Een enthousiaste, leergierige, klantgerichte en communicatief vaardige collega die ervaring heeft met applicatiebeheer. Bij voorkeur heb je een diploma in bedrijfsinformatica of bedrijfseconomie met affiniteit in automatisering en informatiebeheer. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?
  • Een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie.
  • Een winstuitkering in maart van maximaal 15% van jouw jaarsalaris.
  • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Standaard vrij tussen kerst en oud en nieuw.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wie is MARIN
Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.

Meer weten?
Wekt deze vacature jouw interesse gewerkt maar wil je graag meer informatie? Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button. 

Contact

Contact person photo

Stephan Brinkmann

Manager Finance & Control