Spreekbeurtpakket
Wil je een spreekbeurt houden over de test- en meetwereld van de scheepvaart? Of wil je er een werkstuk van maken? Er valt veel over te vertellen. Want hoe test je eigenlijk schepen, terwijl ze nog niet gebouwd zijn? En hoe bereidt een kapitein en stuurman zich voor op hun werk aan boord van een schip? Download het spreekbeurtpakket en je kunt meteen aan de slag!

MARIN Kids youtube-kanaal
We hebben ook heel veel filmpjes voor je klaar staan op ons MARIN Kids Youtube-kanaal. De filmpjes passen bij de onderwerpen die besproken worden in het spreekbeurtpakket. Snel kijken dus! Hieronder alvast een voorproefje.

Foto's downloaden
Mooie foto's mogen natuurlijk ook niet ontbreken in je werkstuk of presentatie. Hieronder vind je foto's passend bij de verschillende onderwerpen. Klik op de kleine foto om deze te vergroten, klik vervolgens met je rechter muisknop op de grote foto om op te slaan.

MARIN KidsOpen dag

Na het lezen van al die informatie en bekijken van de filmpjes weet je natuurlijk al heel veel over het werk dat MARIN doet…maar vind je het leuk eens in het echt bij MARIN te komen kijken? Eens in de twee jaar organiseert MARIN een open dag. Je kunt dan meevaren op de sleepwagen om zo een echte test mee te maken, je kan zien hoe scheepsmodellen en scheepsschroeven gemaakt worden en zelfs als kapitein een boot besturen op de brugsimulator. Hou onze website in de gaten voor de datum van de volgende open dag!

Wij wensen je veel succes en plezier bij het maken van je spreekbeurt of werkstuk en hopen je te mogen begroeten op een van onze open dagen!