Maritime Innovation Awards 2017: CoVadem genomineerd!De genomineerden voor de Maritime Innovation Award 2017 zijn bekend. Na een presentatieronde voor de jury zijn Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem genomineerd. Het CoVadem-team is erg blij met deze nominatie en ziet verwachtingsvol uit naar het Maritime Awards Gala op 6 november 2017 waar de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

Dit jaar was er een record aantal inzendingen voor de Maritime Innovation Award. Uit maar liefst 24 inzendingen zijn de drie inzendingen afkomstig van Aqua-Logic, Kotug International en CoVadem geselecteerd voor een presentatie voor de jury. Meeuwis van Wirdum van MARIN: 'Wij zijn trots om met CoVadem ook de binnenvaart een plek te geven tijdens dit event!'

CoVadem promo

Netherlands Maritime Technology (NMT) heeft eind 2000 de Maritime Innovation Award in het leven geroepen. Deze prijs heeft als doel meer bekendheid te geven aan de vernieuwende kracht die uitgaat van de maritieme en offshore toeleveringsindustrie en om innovatieve ontwikkelingen binnen de maritieme cluster te stimuleren.

Meer weten? Kijk op www.covadem.eu of neem contact op met Meeuwis van Wirdum.

June 9, 2017
Disclaimer | print