R&D Seminar 2014

MARIN organiseert elk jaar een R&D seminar. Doel van dit seminar is het bedrijfsleven de mogelijkheid te geven om MARIN actief inhoudelijk te sturen. Een tweede doel is ook de kennisoverdracht van MARIN ontwikkelingen naar het bedrijfsleven. Tijdens deze dag worden er workshops gehouden rondom maatschappelijke of industriële thema’s, en is er ruimte voor plenaire lezingen over actuele onderwerpen. Dit jaar zal de R&D dag gehouden worden op donderdag 26 juni 2014.

De dag zal bestaan uit plenaire sessies en parallelle workshops. Zowel plenair als in de workshops zullen MARIN onderzoekers de resultaten presenteren van hun recent onderzoek. Er zal veel ruimte geboden worden om te discussiëren met de onderzoekers over de relevantie van hun onderzoek en de resultaten. De workshops zullen in het teken staan van de traditionele hydrodynamische disciplines: weerstand en voortstuwing, zeegang en inzetbaarheid, manoeuvreren en scheepvaartveiligheid, en offshore operaties.

Doel
Het doel van de dag is het informeren van het Nederlands bedrijfsleven over de resultaten van recent maritiem onderzoek van MARIN.

Opzet van de dag
De ochtend zal bestaan uit presentaties van complexe proeven en de meetinstrumentatie. ’s Middags zullen recente projecten uit de nieuwe Depressurized Wave Basin de revue passeren.
Aan het einde van de dag zullen er workshops gehouden worden om te brainstormen over toekomstige behoefte aan metingen met controle systemen.

Opgave en kosten
Inschrijving is helaas gesloten. Het secretariaat kan uw aanmelding niet meer verwerken. Onze excuses.


Deelname aan het MARIN R&D Seminar 2014 is kosteloos.

Uitnodiging en programma.

Tijd en plaats
Datum: Donderdag 26 Juni 2014 van 09:00 - 17:00 uur.

Locatie: Hotel de Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96 , 6703 DS Wageningen, tel. 0317-495911

Disclaimer | print